FOCITIPPEK
                  Keress pénzt interneten sportfogadással
Főoldal Mai Tipp Bukmékerek Partnerprogram Kapcsolat


Soha nem volt ilyen egyszerű pénzt keresni, mint ma az internetes hirdetések korában. Hogy Te is kivehesd a részed belőle és

azonnal kezdj el komoly pénzeket keresni

küld el jelentkezésed a neveddel és a Moneybookers azonosítóddal az oldal alján található e-mail címre, majd hirdess minket ahol csak tudsz.

Ha még nem ismered a moneybookerst akkor itt szerezhetsz róla információkat és részletes leirást a regisztrációhoz. Moneybookersre azért van szükség, mert oda utaljuk a jutalékodat

Minden egyes eladás után,

egyedülállóan magas nettó 40 %-os jutalékot fizetünk!

Ez a következő összegeket jelentené:
  1. egy hetes előfizetés : 2000 HUF (5000 HUF 40 %-a)

  2. egy hónapos előfizetés: 6000 HUF (15000 HUF 40 %-a)

  3. 3 hónapos előfizetés: 12000 HUF (30000 HUF 40 %-a)

Ez a pénzkereseti lehetőség mindenki számára elérhető, függetlenül attól, hogy valaki előfizető a tippekre vagy sem. Azonban mindenképpen javasolt, hogy ha valaki ajánló, akkor legyen előfizető is: egyrészt magasabb jutalék jár neki, másrészt viszont első kézből fogja tudni ajánlani és ezáltal sokkal hitelesebb lesz.

Két féle ajánló lehet:

  1. aki előfizető is: nettó 40 % jutalékért

  2. aki nem előfizető: nettó 25 % jutalékért

Mindkét esetben azonnal fizetünk, amint megérkezik a rendelés az általad ajánlott személy(ek)től, ami összegben attól függ, hogy ő milyen távra fizetett elő. A fizetésedet csak és kizárólag a Moneybookers számládra fogjuk utalni.

A jutalékot minden esetben megkapod!!!
Akkor is, ha nem érjük el a jótállásban vállalt 20 %-ot és emiatt aztán vissza kell fizetnünk az előfizetéseket!

Miért jó ez Neked?

Azért, mert egyszer elvégzett munkádért cserébe folyamatos bevételed lesz. Például, ha 1 évig vagy akármeddig fizet elő valaki a Te ajánlásoddal, akkor neked mindvégig jár a 40 % vagy a 25 % jutalék az ő rendelése után.
Ha csak havi 10 embert tudsz hozni, akkor az a közepes díjú egy hónapos előfizetéssel is nettó 60000 forintot jelentene Neked egyszeri munkáért folyamatosan, amíg az illető előfizet, ha 20 ember akkor nettó 120000 HUF és így tovább.

Hogyan tudjuk meg, hogy Te ajánlottál valakit?

Minden ajánlónk kap egy kódot amit az általa ajánlott személyek a moneybookers-es utaláskor a megjegyzés rovatba be kell írjanak, ugyanúgy, ahogy egy banki átutaláskor is beírhatsz valamit a megjegyzés rovatba, ahhoz, hogy a pénzfogadó személy azonosítani tudja a befizetés jogcímét.
Például, ha a Moneybookers számládat szeretnéd feltölteni banki átutalással, akkor ott a megjegyzés rovatba be kell írnod a Moneybookers azonosítódat, mert különben nem tudják a te számládra írni.

Megbízhatsz-e ebben a rendszerben?

Igen, mert
minden ajánlónkat maximálisan szeretnénk motiválni arra, hogy ha sokat dolgozik (vagyis sok előfizetőt hoz), akkor ebből meg is tudjon élni!

Bárhogy és bárhol ajánlhatsz minket (nem csak ismerőseid körében). De akár hirdethetsz is, plakátolhatsz vagy, ha van honlapod, akkor linkeld be a focitippet.

Hol tudsz hirdetni?

Ha szoktál e-mailezni, esetleg fórumozni, akkor az aláírásod után utóiratban írhatsz egy rövid ismertetést a www.focitipp.info -ról és elhelyezheted az oldal linkjét is. Rengeted olyan weboldal van, ahol van linkajánló, oda szintén ajánlhatod a linkünket. Aztán ott vannak az ingyenes apróhirdetések, melyeket nagyon sok weboldalon fel lehet adni. Pl. apronet, onlineexpressz stb. Ezenkívűl még nagy lehetőség vannak a közösségi oldalakon elhelyezett hirdetésekben vagy linkekben. Ilyen pl. a facebook, iwiw, myvip stb.

Legyél ügyes és hirdess minket ahol csak tudsz!

Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésedet, megjegyzésedet írd meg bizalommal az

info@focitipp.info

e-mail címre!

www.000webhost.com

Copyright © 2010 Focitipp.info - Minden jog fenntartva! | Garancia | Jogi nyilatkozatFree web hostingWeb hosting