FOCITIPPEK
                  Keress pénzt interneten sportfogadással
Főoldal Mai Tipp Bukmékerek Partnerprogram Kapcsolat
Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A szolgáltatás kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes személyek részére érhető el, amit minden Megrendelő a megrendelésével elismer.

A megrendelés elküldésével a Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat a focitipp.info weboldal üzemeltetője nyilvántartsa.

A FOCITIPPEK a nyilvántartott adatokat kizárólag saját marketing és statisztikai célok érdekében használja fel, azokat harmadik fél részére nem adja ki.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a focitipp.info által szolgáltatott tippek a FOCITIPPEK tulajdona, és egyéb felhasználásukhoz a FOCITIPPEK írásbeli engedélye szükséges.

A FOCITIPPEK jogosult a megrendelést egyoldalúan, indokolás nélkül elutasítani, különösen, ha csalás illetve egyéb játékközösségbe való szerveződés gyanúja merül fel.

A megrendelés pontatlanságáért vagy a megrendelés felbontásából származó károkért a FOCITIPPEK semmilyen felelősséget nem vállal.

A Megrendelő a megrendelését indokolatlanul bármikor felmondhatja, 20 %-os kezelési költség megtérítése mellett.

A megrendelés elküldésével a Megrendelő kijelenti, hogy a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.

www.000webhost.com

Copyright © 2010 Focitipp.info - Minden jog fenntartva! | Garancia | Jogi nyilatkozatFree web hostingWeb hosting