FOCITIPPEK
                  Keress pénzt interneten sportfogadással
Főoldal Mai Tipp Bukmékerek Partnerprogram Kapcsolat
A 20% hozam alatti pénzvisszafizetési garancia feltételei:


A sportfogadás egyik legfontosabb szabálya, hogy:

       nem szabad egy esemény kimenetelére mindent feltenni !

Olyan összegeket tegyünk meg tippjeinkre, hogy a fogadószámlánkon még maradjon pénz, pl. az egyenlegünk csak 10 %-át vagy max. negyedét tegyük fel a kinézett eseményre.

Az ajánlott pénz menedzselési stratégia az, hogy: a feltett tét, minden nap

                 a fogadószámlán lévő havi kezdőtőke 10 %-a !

Ez alapján van kiszámolva a havi hozam is és
így érhető el a legnagyobb haszon minimális kockázat mellett.

Például, ha valaki 100000 Ft-os kezdőtőkével vág neki a hónapnak, akkor az aznapi aktuális eseményre 10000 Ft-ot (10 %) tesz fel és ezt a tét összeget se nem növeli se nem csökkenti a hónap folyamán, mert előfordulhat az, hogy a vesztes tippre teszi a nagy pénzt és a nyertesre meg a kicsit. Ha valaki változtatja a tét összegét, annak nem tudjuk garantálni a havi hozamot.

Tehát, minden mérkőzésre ugyanaz a tét !!!

A 3 hónapos kedvezményes előfizetés esetén a pénzvisszafizetési garancia, akkor lép érvénybe, ha a 3 hónapra összesen nem jön ki min. 60% hozam és csak azokra a konkrét hónapokra vonatkozik, amelyek 20 % hozam alatt vannak!

Például ha a 3 havi hozam összesen 35%, és az egyes hónapok egyenként 15%, 40% és -20%, akkor két hónapra (jelen esetben az első és a harmadik) jár vissza az előfizetési díj!

Ha az ügyfél úgy dönt, hogy a pénzvisszafizetés helyett az előfizetése meghosszabbítását kéri, akkor az lehetséges és addig küldjük a tippeket, amíg el nem érjük a vállalt hozamot, de maximum annyi hónapig, amíre nem jött ki a min. 20% hozam. Amint elérjük a 60% hozamot, akkor az előfizetés ott lejár, és következő naptól azt megújítani szükséges. Az előző példa esetén két havi hosszabbítás lehet maximum, teljesen díjmentesen amire úgyanúgy garancia kötelezettséget vállalunk !

www.000webhost.com

Copyright © 2010 Focitipp.info - Minden jog fenntartva! | Garancia | Jogi nyilatkozatFree web hostingWeb hosting